Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το φαινόμενο Conchita

αγαπημένοι μου bloggers τι μου κάνετε πως είστε; εγώ για να πω την αμαρτία μου είμαι τόσο σκυλιασμένη...τόσο θυμωμένη και τόσο αηδιασμένη που πραγματικά ξερνάω κροκόδειλους που έλεγε και η θεική Νανά Σταμάτη (Τζόυς Ευείδη) στους Μεν και οι Δεν.
Γιατί; αααχχχχ αυτό το γιατί.... γιατί εγώ αυτό το πράμα ΔΕΝ μπορώ να το βλέπω...
 
Δεν είμαι ρατσίστρια...δεν είμαι ομοφοβική και κοινός...ΧΕΣΤΙΚ...εμμμ ΑΔΙΑΦΟΡΩ για το τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στην προσωπική του ζωή. αφής στιγμής εμένα δεν με επηρεάζει άμεσα δεν με νοιάζει.

 
 
 
η...ο...ΤΟ Conchita γιατί στα χάλια που εμφανίζετε ούτε φύλο δεν καθορίζει οπόταν ούτε το κατάλληλο άρθρο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω. Μακάρι να εμφανιζόταν σαν την θεάρα...Danna International που παρότι έκανε αλλαγή φύλου και εμφανίστηκε προ 10ετιας και βάλε ήταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ... Το  Conchita  δε, έχασε την αξιοπρέπεια στο κομμωτήριο...ή στο κουρείο που του φτιάχνουν το μούσι.
 
Είμαι γυναίκα...μια γυναίκα που λατρεύει το μούσι ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ...straight, gay, bay...whatever...φτάνει να ανήκει σε αντρικό πρόσωπο. ΟΧΙ σε γυναικείο γιατί μόνο αναγούλα προκαλεί.
 
ναι...ναιιιιι ξέρω ξέρω...μπλάααα μπλααα μπλαααα η κοπέλα(ο Θεός να την κάμει) ήθελε να δείξει ακομπλέξάριστη και να μας αποδείξει πόσο ομοφοβικοί ήμαστε και πόσο κατακρίνουμε και απαξιώνουμε το διαφορετικό....ΑΗΔΙΕΣ!!!
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ! Γιατί επέτρεψε στους διάφορους manager να την ξεπουλήσουν σαν ένα σούργελο του τσίρκου! ΑΝ όντος σεβόταν τον εαυτό της και την διαφορετικότητα της θα έκανε ότι και η Dana Internatiolal..., ή η Marija Serifovic
 
 
 

 
ΚΥΡΙΕΣ και οι 2...με τις δικές τους σεξουαλικές ιδιαιτερότητες. ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ όμως αυτό! Δεν καταδέχτηκα να πουλήσουν ή καλύτερα να ΞΕπουλήσουν τον εαυτό και την ταυτότητα τους!
 
 
Δικαίωμά σου φίλε να κάνεις ΟΤΙ θες στο κρεββάτι ΣΟΥ. Είναι όμως και δικό μου δικαίωμα να μην βλέπω αηδιαστικά θεάματα σε ένα θεσμό 50 και βάλε χρόνων(ότι απέμεινε δηλαδή) που αφορά το ΤΡΑΓΟΥΔΙ! ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ όχι το κρεββάτι σου, ούτε το στήθος σου.. 
 
Στην ζωή μου έχω πολλους φίλους gay, bi, asexual....και πολλά πολλά άλλα...Δεν τους κατηγοριοποιησα ΠΟΤΕ βάση της σεξουαλικότητας τους...γιατί; Γιατί τους αγαπώ και τους σέβομαι όπως είναι, μου είναι άχρηστη πληροφορία. ΑΝ όντος αποδεχόμασταν και ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ την σεξουαλικότητα των ανθρώπων θα ήταν δεδομένο, και δεν θα ήταν θέμα σχολιασμού από κανένα! Πρέπει δηλαδή εγώ να δηλώνω χαίρω πολύ Ella  και είμαι straight!!!??? Στην προσπάθεια μας να αποδεχτούμε την μοναδικότητα ή την ιδιαιτερότητα του κανενός, ξεφύγαμε...χάσαμε το παιχνίδι. Γιατί άλλο ο σεβασμός και άλλο η αποδοχή!!! Λυπάμαι για αυτή μας την κατάντια...
και έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι τι εστι ΝΤΙΒΑ σας αφήνω με την μία και μοναδική ΝΤΙΒΑ της eurovision.
 
 
 
Σας φιλώ
Ella Enchanted
xxx