Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Θάρρος ή Αλήθεια???!!!

Hiiiiii everyone! Είναι να μην πάρω φόρα τελικά αχαχαχα...well... αγαπημένοι μου bloggers έτυχε σε λιγότερο απο 24 ώρες να προκύψει άλλος ένας λόγος σαν αφορμή να μοιραστώ σκέψεις και συναισθήματα μαζί σας! Ποίος είναι αυτός? Τα ψέματα και οι αλήθειες γύρω μας...πόση αλήθεια μπορεί να κρύβει ένα ψέμα και πόσο ψέμα να υπάρχει σε μια αλήθεια.

Ένα ρητό λέει " πάντα υπάρχει η δική σου αλήθεια, η αλήθεια του άλλου και το τι πραγματικά έγινε". Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ αγαπημένοι μου bloggers αυτό το πιστεύω. Γιατί? Γιατί όπως είναι αυτονόητο ο κάθε ένας από μάς είναι διαφορετικός, με διαφορετικό τρόπο σκέψης και διαφορετική αντίληψη. Και έτσι συμβαίνουν άλλωστε και οι παρεξηγήσεις. Άλλο είπα...άλλο κατάλαβε και πάει λέγοντας.
                                  

Κάτι περίπου τέτοιο συνέβη και τώρα. Έλα όμως που σε αυτή τη περίπτωση ήτανε λίιιιιγο πιο μπερδεμένο και κάπως πιο σκόπιμο το όλο σκηνικό. Κάποιο Χ άτομο μετέφερε κάτι σε μένα που αφορούσε εμένα φυσικά (γιατί κατίνα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ να κουτσομπολεύω το κόσμο...anws...) λίγο διαστρεβλωμένα. Εννοείται τα πήρα...και μάλιστα χοντρά! Κράτησα όμως σιγή ιχθύος και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω το στόμα μου! Γιατί καλοί μου bloggers εγώ ψέματα δεν ξέρω να λέω. Και προτιμώ να πω ξεκάθαρα και με το όνομα τους τα πράγματα. Και επειδή ένα λατρεμένο ξαδερφάκι μου πε παλιότερα κάτι σοφό το εφαρμόζω...τι μου είπε?  "Να πιστεύεις τα μισά από όσα βλέπεις και τίποτα από ότι ακούς! And that's what I did... περιττό δε να σας πω πως η δόση αλήθειας στα όσα μου είχανε πει αρχικά ήτανε στο επίπεδο της αλήθειας των πολιτικών πριν τις εκλογές!


Και ερωτώ γιατί είπαμε πρώην ξανθιά είμαι...μου μείνανε κουσούρια....τι κερδίζεις καλέ μου άνθρωπε με τα ψέματα? Τι θα σε ωφελήσει εσένα να πεις ψέματα? Γιατί άμεσα "κέρδος" δεν έχεις...φυσικά για όλα και για όλους υπάρχει ένας απώτερος σκοπός αλλά εγώ ΔΕΝ....Απλά ΔΕΝ!
Η φύση μου, η κράση μου που λένε δε τo σηκώνει!
Τέλος συμπέρασμα της συγκεκριμένης καθ όλα γελοίας κατάστασης είναι ένα και βασικό. Μη σκάβεις το λάκκο του άλλου γιατί θα πέσεις εσύ μέσα!

Εγώ ψηφίζω θάρρος και Αλήθεια. Γιατί δειλία και ψέμα το βρίσκουμε εύκολα. Η μαγκιά είναι να πω τα πράγματα με το όνομα τους και πως στα αλήθεια γίνονται. Η ακόμα καλύτερα να μην πω ΤΙΠΟΤΑ άμα δεν με αφορά γιατί όπως λέω και στα μικρά μου μαθητούδια...να βλέπουμε εμείς να μαστε σωστοί και δεν μας νοιάζει τι κάνει ο άλλος! Κοινός όπως έλεγε και ο παππούς μου ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΡΩΝ ΤΟΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ! Και εγώ τροφή για κότες αρνούμαι να γίνω.... αυτά και για σήμερα καλοί μου bloggers. Εις το επανιδείν!
σας φιλώ 
Ella Enchanted
xxx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου