Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

This is Cyprus Calling World!!!!

Hello Bloggers....
Κατ αρχάς να σας συστήσω την Ella, κατα που λέει η ταινία και η ιστορία της είναι μια πριγκίπισσα η οποία ήταν μαγεμένη να λέει ΠΑΝΤΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ.

 And that would be me!! Ένα απλό κορίτσι που θα λέει αλήθειες στα διάφορα που βλέπει, ακούει ή βιώνει σ' αυτή  τη χώρα!
Και αρχίζοντας θα σας πώ το τελευταίο γεγονός που έγινε και η αφορμή για να ξεκινήσω και εγώ το άθλημα του blogging :)
Το Σάββατο πήγα με παρέα 3 ατόμων σε γνωστό πολυχώρο για παιδιά και μεγάλα(παιδία)...και ενώ τα μικρά παιδιά της παρέας έπαιζαν ανέμελα bowlling τα μεγάλα(παιδιά) εμεις αποφασίσαμε να απολαύσουμε ένα καφεδάκι και να αμαρτίσουμε παίρνοντας και ένα ωραιότατο Lava cake!(γλυκατζού what to do...) Έτσι και έγινε. παραγγέλουμε 1 milkshake και 2 freddo cappuchino,το 1 καφεδάκι το ζήτησε η φιλενάδα μου με γάλα άπαχο!(σε μόνιμη δίαιτα όπως όλες μας και ας μην έχουμε ουσιαστικά ανάγκη να χάσουμε ούτε γραμμάριο...anws...) Μετά λοιπόν από 20 λεπτά φτάνουν τα ποτά προφανώς δίνει το γκαρσόνι το milkshake στον κύριο της παρέας και αφήνει τα F.Cappuchino στο τραπέζι τυχαία. Με πολύ ευγένια τον ρωτάω ποιό απο τα 2 είναι με άπαχο γάλα. πηγαίνει το παιδί ρωτάει και έρχετε και μου απαντάει πως είναι και τα 2 τα ίδια με άπαχο γάλα δηλ! εεεμμμ...εγώ το θέλω με κανονικό γάλα σε παρακαλώ του λέω και κάνω τη κίνηση να του το δώσω...και εκεί ακόυω ότι πιο ΒΛΑΚΩΔΕΣ έχω ακούσει EVER στη ζωή μου....μα ξέρετε το αφρόγαλο απο πάνω για να γίνει πρέπει το γάλα να ναι άπαχο...σαν λάτρης του καφέ και θαμώνας σε γνωστή εταιρία καφέ ήξερα πολύ καλά πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ ισχύει, το αντίθετο μάλιστα. το γάλα θα πρέπει να ναι πλήρες! anws...δεν απαντώ στο γκαρσόνι, του λέω ένα απλό ευγενικό ευχαριστώ και πίνω το καφεδάκι μου! ωραιότατο πρέπει να πω...εντομεταξύ το Lava ούτε που είχε φανεί και είχαν περάσει ήδη 20 λεπτά από την ώρα που μας έφερε τους καφέδες. Ρωτάμε το ίδιο (τυχαία) γκαρσόνι για το πολυπόθητο γλυκό μας και μου λέει πως θέλει 15 λεπτά περίπου για να ετοιμαστεί...για μια ακόμη φορά του είπα οκ ευχαριστώ και έφυγε...Δυστυχώς είχαν περάσει 40 λεπτά από την παραγγελία άρα αυτό που μας είπε ήταν απλά μια δικαιολογία για την καθυστέρηση...
ΚΑΙ πιο είναι το point μου dear bloggers? ότι προσπαθούν παντού με φτηνές δικαιολογίες είτε να πλασάρουν την αμάθεια τους γιατί προφανώς το παιδί δεν ήξερε τα στοιχειώδη για τη παρασκευή καφέ και δεν είχε αρκετή εμπειρία ώστε να χειριστεί τα 7-8 άτομα που έτυχε να καθόμασταν εκεί! για μένα δεν φταίει ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος ΠΤΥΧΙΟΧΟΣ σερβιτόρος,delivery boy,σουβλατζής κτλ...(και προς θεού δεν υποβιβάζω καμία δουλειά γιατί η δουλειά δεν είναι ντροπή) ντροπή όμως είναι να εργοδοτεί ο κάθε λεφτάς νέους ανθρώπους και να τους ρίχνει απλά στο χάος, να τους πληρώνει ψίχουλα γιατί τα έχουν ανάγκη όπως όλοι μας και να μην του δίνει ευκαιρία να εργαστεί αξιοπρεπώς κάνοντάς του τη βασική εκπαίδευση! αυτά για σήμερα...τα σχόλια δικά σας και pls...δείξτε λίγη επιείκεια!

σας φιλώ 
Ella Enchanted xxx


2 σχόλια: